Sinterklaas bij RTV Oost: deze cadeaus kun je winnen

Sinterklaas kapoentje, welke prijzen komen er in jouw schoentje? Luister vrijdag 3 december naar Radio Oost en hou onze website goed in de gaten, want er zijn leuke cadeaus te winnen.

In Goeiemiddag Overijssel slaan we Sinterklaas aan stukken voor de leukste cadeautjes. Niet echt natuurlijk, maar wel chocolade-Sinterklazen waar cadeaus in verstopt zitten. En op rtvoost.nl zie je foto's van bekende Overijsselse schoorstenen. Weet je welke het is, dan win je misschien wel één van onderstaande prijzen.

Winter Slagharen (Foto: Attractiepark Slagharen)
Winter Slagharen (Foto: Attractiepark Slagharen)

Vrijkaarten Winter Slagharen

Ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom zorgen voor de ultieme winterbeleving. Attractiepark Slagharen is helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Bekijk Slagharen van grote hoogte vanuit het reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht over het verlichte park. En daarna lekker opwarmen bij gezellige kampvuren met warme chocolademelk of Glühwein.

Decembersfeerpakket (Foto: RTV Oost)
Decembersfeerpakket (Foto: RTV Oost)

Sfeerpakket

December is de maand van de lichtjes en gezelligheid in huis. Met dit sfeerpakket van Tuincentrum Borghuis wordt het nóg gezelliger. Sinterklaas de deur uit, welkom kerstman!

Fashion Giftbox Shop & Bite (Foto: Roetgerink Mode & Schoenen)
Fashion Giftbox Shop & Bite (Foto: Roetgerink Mode & Schoenen)

Fashion Giftbox Shop & Bite

De leukste mode shoppen bij Roetgerink Mode & Schoenen, gecombineerd met heerlijke tapas. Deze luxe Fashion Giftbox Shop & Bite bestaat uit een heerlijke tapasplank voor 2 personen bij Brasserie R-1854, inclusief een consumptie naar keuze en een Roetgerink ModeCheque.

Zuivelhoeve smulpakket (Foto: RTV Oost)
Zuivelhoeve smulpakket (Foto: RTV Oost)

Zuivelhoeve smulpakket

Met alle liefde brengt Zuivelhoeve je groot geluk van hun boerderij. Met dit smulpakket ben je verzekerd van eerlijke producten en dat smaakt net even iets lekkerder.

Maar dat zijn nog lang niet alle prijzen. We hebben ook nog prachtige advent kalenders, winterse RTV Oost pakketten, Sinterklaas-lekkernijpakketten, Goeiemorgen Ganzenbordspellen, boeken Canon van Overijssel, ABC-spellen en voor de Oranjefans boekenpakketten met De Beste 11 Oranjespelers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
SINTERKLAAS
Deel dit artikel: