Landstede Hammers haalt IJslands international Thorir Thorbjarnarson

Landstede Hammers heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Thorir Thorbjarnarson. De IJslander komt mede door financiële ondersteuning van een groep fans naar Zwolle.

"Hoewel er steeds meer partijen enthousiast zijn en zich verbinden aan het driejarenplan ‘Een podium voor iedereen’, blijft het financieel een uitdagende tijd", zegt voorzitter Gerrard Vinke. "Een groep fans heeft ondersteuning geboden om de komst van Thorir mogelijk te maken. Daarnaast helpen andere giften en de crowdfunding ons enorm. Wij willen deze fans, die geloven in de filosofie en de ambitie van onze club, heel graag bedanken voor de steun!"

Allround basketballer

"Wij zijn ontzettend blij dat Thorir ons komt versterken", aldus Aleksandar Todorov, algemeen manager van de club. "Hij is een allround basketballer, die op verschillende vlakken zijn inbreng gaat hebben. Een welkome aanvulling voor de spelersgroep." Thorbjarnarson maakte in 2015 zijn debuut voor KR Rekjavik, in 2017 vertrok hij naar Amerika, om afgelopen seizoen weer terug te keren bij zijn oude club. Daarmee pakte hij al drie keer de landstitel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Deel dit artikel: