nieuws

Carel Kraayenhof verrast vluchtelingen in IJsselhallen Zwolle met concert

Kraayenhof Ensemble speelt voor vluchtelingen
Kraayenhof Ensemble speelt voor vluchtelingen
Bandeonspeler Carel Kraayenhof heeft zaterdagavond in de IJsselhallen in Zwolle opgetreden voor een groep Syrische vluchtelingen. Vorige maand beloofde hij op de landelijke radio om dat te doen en hij heeft woord gehouden.
Daarnaast wil hij heel graag in contact komen met vluchtelingen, omdat een groot deel van zijn muziek juist over dit soort mensen gaat. Zaterdag gaf het Carel Kraayenhof Ensemble daarom in samenwerking met het COA Zwolle een concert ‘Liberación’ voor de Syrische mannen die in de IJsselhallen worden opgevangen.

COA juicht initiatieven toe

Kraayenhof werd landelijk bekend doordat hij Maxima tot tranen wist te roeren met zijn spel tijdens de huwelijksceremonie van Willem-Alexander en Maxima. Het is niet bekend of zijn muziek dezelfde uitwerking heeft gehad op de Syrische vluchtelingen.
Vluchtelingenwerk en COA juichen alle initiatieven voor de vluchtelingen toe, omdat de mannen weinig kunnen doen in de IJsselhallen. Vorige maand werden de vluchtelingen door SV Zwolle uitgenodigd voor twee potjes voetbal en hielpen ze bij de inrichting van een hondenshow in de IJsselhallen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.