Nieuws

Slechte slogan I amlelo van gemeente Almelo net niet slecht genoeg voor titel 'slechtste slogan'

Er waren afgelopen jaar nog slechtere slogans dan I amlelo van Almelo
Er waren afgelopen jaar nog slechtere slogans dan I amlelo van Almelo © RTV Oost
De gemeente Almelo heeft de prijs voor Slechtste Slogan van 2021 aan zich voorbij zien gaan. De slogan I amlelo op een mondkapje is een in een publieksverkiezing op de derde plaats van slechte slogans geëindigd.
De gemeente Almelo werd voorbijgestreefd door respectievelijk een cafetaria en een vleesbedrijf. De allerslechtste slogan was 'Mijn ballen wegen 130 gram' van Benny's Vleesservice, gevolgd door 'De lekkerste! borst voeding aan huis' van cafetaria Borst en daarna dus I amlelo van de gemeente Almelo.
Mondkapje met bijna slechtste slogan I amlelo
Mondkapje met bijna slechtste slogan I amlelo © Neerlands Slechtste Slogans
I amlelo werd door een deskundige jury als een van de tien geselecteerde slechte slogans voorgelegd aan het publiek. Er deden 4388 mensen mee en er werden 6646 stemmen uitgebracht. 18 procent van de stemmen waren voor I amlelo. Almelo was de enige gemeente in het rijtje met slechte slogans. De overige slogans waren onder meer van een sushi restaurant 'you maki miso happy' en van Warsteiner 'geniet van Duitse delicaflesse'.

'Ludieke interne gelegenheid'

Geen tegeltje dus voor de gemeente Almelo, maar daar zijn ze 'ten stadhuize' niet rouwig om. Bij de nominatie liet een woordvoerster al weten dat de slogan op het mondkapje was bedoeld voor een "ludieke' interne gelegenheid", bij de digitale eindejaarsborrel. De echte slogan van Almelo is overigens "Altijd wat te doen!"
Kijk hier naar de overige slogans die meededen aan de verkiezingen van 2021 en voorgaande jaren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.