Nieuws

De Tukkers 5 uit Albergen schrappen avondtraining in weiland na telefoontje gemeente Tubbergen

Avondtraining in weiland krijgt geen vervolg
Avondtraining in weiland krijgt geen vervolg © Tukkers 5
Het was een origineel idee en de uitvoering was een plaatje, toch was de avondtraining vorige week van De Tukkers 5 in een weiland in Albergen een eenmalige gebeurtenis. De voetballers hebben na een telefoontje van de gemeente Tubbergen de avondtraining komende donderdag geschrapt.
De training in het weiland was een improvisatie van De Tukkers 5 omdat door de aangescherpte coronaregels 's avonds de sportparken gesloten zijn. Trainen is belangrijk voor ze want er staat wat op het spel voor de ploeg die in de Reserve 7e klasse kampioen kan worden. Dus paaltjes als doelpalen gebruiken en trekkers starten om een hobbelig weiland van licht te voorzien vorige week donderdag.

'Kan niet de bedoeling zijn'

Het was een creatieve oplossing, maar het is tegen de regels en dus moest de gemeente wel ingrijpen. Het werd een telefoontje met de voetballers dat de 'weilandtrainingen' verlicht door trekkers toch echt niet de bedoeling kon zijn.
De voetballers balen er van maar hebben na het telefoontje van de gemeente niet veel meer keuze dan te stoppen met de trainingen. Op de training van vorige week kregen ze veel en mooie reacties. Eenmalig dus en eentje voor in de boeken: trekkers en rikkepoal'n van De Tukkers 5 in Albergen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.