Nieuws

Zoekactie naar vermiste Apeldoorner in bossen Schalkhaar levert niets op

Ercan Özturk wordt sinds zondag 28 maart vermist
Ercan Özturk wordt sinds zondag 28 maart vermist © RTV Oost / Onder de Loep
De uitgebreide zoekactie in de bossen van Schalkhaar naar de vermiste 29-jarige Ercan Özturk uit Apeldoorn heeft niets opgeleverd. Vandaag is met veertien mensen van verschillende disciplines in het bos aan de Wechelerweg gezocht, er wordt morgen op die plek ook niet verder gezocht. Het onderzoek gaat onverminderd voort, zegt een politiewoordvoerder.
Ercan Özturk wordt sinds eind maart vermist. Hij ging op een zondag 28 maart weg uit Apeldoorn en zou die middag nog in Deventer zijn gezien. Aanleiding voor de zoektocht vandaag in de bossen bij Schalkhaar is een anonieme tip. Aan de zoekactie deden specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en het landelijk team Opsporen, Bergen en Identificeren (OBI) mee.
De Wechelerweg was vandaag afgezet met hekken en linten, en er stonden beveiligers. Ook fietsten er agenten rond om ervoor te zorgen dat mensen niet het bos in zouden gaan.
De politie gaat verder met het onderzoek: "Dat er nu niets is aangetroffen betekent niet dat we stoppen met het onderzoek. Het onderzoek is nog in volle gang en we hopen dat dit leidt naar de vindplaats van de man." Tips kunnen worden gegeven via de meldlijn van de politie 0800-6070 of anoniem via M 0800-7000 en het Team Criminele Inlichtingen is voor informatie over deze vermissing bereikbaar op 06-84342029.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.