nieuws

Bram van Polen verlengt contract bij PEC Zwolle tot 2017

Bram van Polen
Bram van Polen
Aanvoerder Bram van Polen heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De rechtsback staat nu tot de zomer van 2017 onder contract bij de bekerwinnaar.
Er zit in het contract een optie om nog een jaar langer te blijven. Van Polen speelt al sinds 2007 in Zwolle en kwam tot 193 competitiewedstrijden.
Van Polen op de website van de club: "Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen en dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst. Het is mooi om nog langer voor PEC Zwolle te mogen uitkomen. Deze club voelt na al die jaren toch als mijn thuis. Door de groei van de club in de afgelopen jaren, zie ik nog volop mogelijkheden om mij hier als voetballer door te ontwikkelen."
Technisch directeur Gerard Nijkamp is te spreken over de contractverlenging van de ervaren rechtsback: "Achter de schermen hebben we hard gewerkt om Van Polen ook na dit seizoen in Zwolle te houden. Het doet mij deugd dat het uiteindelijk gelukt is hem langer aan de club te verbinden. Van Polen is als aanvoerder één van de gezichten die PEC Zwolle maakt tot de club die het nu is."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.