nieuws

Nicky Kuiper krijgt zondag afscheid bij FC Twente

Nick Kuiper
Nick Kuiper
Nicky Kuiper komt zondag naar De Grolsch Veste om afscheid te nemen van de FC Twente-supporters. De 25-jarige verdediger vertrok afgelopen zomer na vijf seizoenen bij de Enschedese club.
Met FC Twente werd Kuiper landskampioen en speelde hij in de Champions League, maar mede door enkele zware knieblessures kwam Kuiper slechts 26 maal in actie in het eerste elftal en was hij de laatste jaren vooral druk met revalideren.
"Dat waren natuurlijk heel moeilijke periodes. Je bent niet in staat om dat te doen wat je graag wilt. Ik heb op die momenten veel steun gehad van de supporters, die altijd belangstelling zijn blijven tonen voor mijn situatie", vertelt Kuiper op fctwente.nl. "Natuurlijk moet je het revalideren zelf doen, maar de warme belangstelling heeft er voor mij zeker toe bijgedragen dat het allemaal net iets gemakkelijker ging. Ook daarom vind ik het fijn om zondag afscheid te nemen van de supporters."
Het afscheid vindt plaats kort voor de aftrap van de thuiswedstrijd van FC Twente tegen FC Groningen. Kuiper vertrok afgelopen zomer bij FC Twente en revalideert momenteel bij Vitesse.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.