nieuws

Overijsselse sportverkiezingen 2014

Overijsselse Sportverkiezingen
Overijsselse Sportverkiezingen
Het sportjaar 2014 nadert zijn einde, tijd om de beste Overijsselse sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar te kiezen...
Op vrijdag 5 december zullen de 3 genomineerde sportmannen, sportvrouwen en sportploegen bekend worden gemaakt. Van vrijdag 5 december tot en met zaterdag 20 december kan het publiek een stem uitbrengen via een speciale stem-app.
De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2014 worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 21 december. In de studio van RTV Oost in Hengelo vindt dan de feestelijke uitreiking plaats waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de ‘Jaap Stam Award 2014’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt.
De verkiezing van de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar wordt georganiseerd door de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia, Boom regionale uitgevers en RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.