nieuws

Ruim tweeduizend aanmeldingen bij collectief voor scherpe aanbiedingen Cogasgebied

Op 9 december krijgen de geïnteresseerden drie aanbiedingen thuisgestuurd
Op 9 december krijgen de geïnteresseerden drie aanbiedingen thuisgestuurd
Het collectief Twente Kiest Zelf zegt dat ruim tweeduizend mensen in het Cogasgebied zich hebben gemeld. Twee weken geleden mengde Twente Kiest Zelf zich in het rumoer dat ontstond na de verplichte overstap voor Ziggo-klanten.
Twente Kiest Zelf wil scherpe aanbiedingen voor de Ziggo-abonnees op het gebied van ADSL, kabel en glasvezel. De afgelopen weken toonden dus meer dan tweeduizend Tukkers hun interesse. "Het aantal aanmeldingen blijft toenemen, waardoor het vertrouwen van de providers in ons ook groeit", zegt initiatiefnemer Justus Fokker. Er zijn goede contacten geweest met een aantal providers. Caiway heeft volgens Fokker niet gereageerd op de uitnodiging om een bod te doen.
Door de vele reacties krijgen de mensen die zich hebben gemeld op 9 december drie aanbiedingen thuisgestuurd. Iedereen kan dan zelf beslissen of ze gebruik maken van een van de aanbiedingen of niet. Fokker is onder de indruk van de vele positieve reacties die hij heeft gekregen. Aanmelden kan nog steeds via de website van Twente Kiest Zelf.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.