nieuws

Steeds meer initiatieven voor actie 'Samen voor de Voedselbank' van regionale omroepen

Dit soort spandoeken hangen bij de inzamellocaties
Dit soort spandoeken hangen bij de inzamellocaties
De actie 'Samen voor de Voedselbank' van RTV Oost en de overige regionale omroepen begint op stoom te komen. Bij RTV Oost komen steeds meer kleine en grote initiatieven binnen van bedrijven, verenigingen en scholen die goederen gaan inzamelen.
De kerstmarkten in Gramsbergen en Markelo komen in actie, evenals sportclub Heeten Sportief, gymvereniging DSV uit Westerhaar, Hogeschool Windesheim in Zwolle en leerlingen van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters in Steenwijk. De eredivisieclubs PEC Zwolle en Heracles Almelo vragen supporters en sponsoren om goederen. Ook stellen zij het stadion open als inzamellocatie. Alle initiatieven en inzamellocaties die tot nu toe bekend zijn, staan hier

7500 kratten beschikbaar

Het bedrijf PoolService uit Deventer stelt 7500 kratten beschikbaar voor de actie. Volgende week worden de kratten verdeeld over de circa 35 inzamellocaties in Overijssel. De locaties zijn herkenbaar door de grote spandoeken, die zijn aangeboden door de Dokkummer Vlaggencentrale, Baartman relatiegeschenken en Link2Control.
De actie begint op stoom te komen. Gestaag wordt toegewerkt naar 8 december, de datum dat het inzamelen echt begint. De actie 'Samen voor de Voedselbank' wordt gehouden van 8 tot en met 19 december. Alle Overijsselse gemeenten hebben inzamelingspunten aangewezen. De afgelopen weken hebben bekende en minder bekende Overijsselaars in een belteam bedrijven benaderd, om mee te doen met de inzamelingsactie.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.