nieuws

Rijbewijs ingenomen van dronken automobilisten in Zwolle en Losser

Rijden onder invloed
Rijden onder invloed
De politie heeft vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag zowel in Zwolle als in Losser het rijbewijs van een automobilist ingenomen, omdat de bestuurder met veel te veel alcohol op achter het stuur zat.
De automobilist in Zwolle werd zelfs tot twee keer toe betrapt. De eerste keer was op het Rodetorenplein. Agenten hadden een tip gekregen dat een dronken man wilde wegrijden in zijn auto. Toen ze dat zagen gebeuren gaven ze hem een stopteken. Hij bleek inderdaad veel te veel te hebben gedronken en zijn rijbewijs werd ingenomen.
Een paar uur later stapte de 45-jarige man uit Meppel alsnog in de auto. Hij werd van de snelweg A28 gehaald en had nog steeds veel te veel alcohol in zijn lichaam. Bovendien reed hij dus met een ingevorderd rijbewijs. De man heeft een dagvaarding gekregen.
In Losser betrapten agenten vrijdagavond een 42-jarige man uit Losser. De man reed slingerend over de Voswinkelweg. Agenten dwongen de man te stoppen. Hij had veel te veel gedronken. Ook van hem is het rijbewijs ingenomen en ook hij moet zich verantwoorden voor de rechter.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.