nieuws

E-mailadres van Ziggo blijft mogelijk langer beschikbaar in Cogas-gebied

Cogas
Cogas
Klanten van netbeheerder Cogas in een deel van Overijssel kunnen mogelijk toch langer gebruik maken van hun Ziggo-mailadres. Dit heeft een delegatie van Twentse wethouders te horen gekregen.
Omdat Ziggo na 1 januari niet langer tv en internet verzorgt op het netwerk van Cogas, moeten klanten overstappen naar een andere provider. Dit betekent dat zij ook een ander e-mailadres krijgen. Veel klanten zijn hier niet blij mee.
Ziggo heeft eerder laten weten niets aan de situatie te kunnen doen, maar in een gesprek met een delegatie van Twentse wethouders is er toch een opening geboden. Verschillende Twentse gemeenten zijn aandeelhouder van Cogas.

Kosten onduidelijk

Ziggo heeft aangegeven dat er onder voorwaarden een tijdelijke oplossing mogelijk is, waardoor het e-mailadres ook na 1 januari blijft functioneren. Klanten hebben hierdoor langer de tijd om een ander e-mailadres in gebruik te nemen. De eventuele kosten en andere voorwaarden zijn nog onduidelijk. Cogas en Ziggo zijn inmiddels met elkaar in gesprek om te kijken of de voorgestelde oplossing haalbaar is.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.