Freddy Quispel volgend seizoen naar Staphorst

Staphorst heeft de eerste nieuwe aanwinst voor het komende seizoen binenn: Freddy Quispel komt in de zomer over van ACV.

De 21-jarige aanvaller uit Emmen speelde in de jeugd bij FC Twente en FC Emmen en voetbalde ook nog een jaar in het beloftenteam van PEC Zwolle. Dit seizoen komt Quispel uit voor ACV, dat net als Staphorst in de Derde Divisie uitkomt.

Winnaar

"Freddy brengt voetbal en scorend vermogen. Daarnaast is hij een liefhebber en echte winnaar; hij speelt zijn wedstrijden met veel energie", laat de technische commissie van Staphorst weten. "We denken dat dit type speler erg goed bij de club vv Staphorst past."

Mark Schra vertrekt

Mark Schra vertrekt bij Staphorst. De 28-jarige linkspoot is bezig aan zijn tiende seizoen in het geel-blauw, maar heeft aangekondigd aan het eind van het seizoen te stoppen. Staphorst heeft met Marlon Luchtenberg, Jasper Huizing, Yannick Kaluzi, Leon Mulder en Sander de Grote overeenstemming bereikt over een langer verblijf; het vijftal speelt ook volgend seizoen op Het Noorderslag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: