nieuws

Oude ruzie Dutch Diva's laait weer op door autobiografie Sandra Reemer

Marga Bult
Marga Bult
De oude ruzie tussen de zangeressen Sandra Reemer, Marga Bult en Sjoukje Smit is weer in alle hevigheid opgelaaid. Aanleiding is de autobiografie van Sandra Reemer, waarover de Telegraaf dinsdagmorgen schreef.
Volgens de krant komen Marga Bult uit Denekamp en Sjoukje Smit uit Hengelo er in het boek niet goed vanaf. Sandra Reemer was een tijdje lid van de Dutch Diva's samen met Marga en Sjoukje. In 2005 stapte Sandra er plotseling uit. In 2012 gaf ze in een interview met het AD aan dat ze werd getreiterd: "Het was ongelooflijk hoeveel haat, nijd en jaloezie er naar mij toe was."

Kritiek op vriendin

Volgens de Telegraaf komt Sandra Reemer in haar autobiografie met meer details. Zo beschrijft ze een voorval waarbij Marga en Sjoukje over een vriendin van haar gezegd zouden hebben of ze niet eens wat aan haar haar en gebit kon doen. Voor Sandra zou dat de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen.
Marga Bult en Sjoukje Smit hebben de aantijgingen altijd ontkend en doen dat vandaag weer. Op Facebook zegt Sjoukje fel: "Kom maar op met dat boek Sandra Reemer. Jij maakt Marga Bult en mij de pis niet lauw. Vergeet vooral je Q 10 pillen niet te slikken...er vallen witte vlekken in je geheugen."
En Marga Bult haalt haar schouders op.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.