nieuws

Voetbalclubs schenken items voor veiling Lennard4life

Enkele collector's items die worden geveild
Enkele collector's items die worden geveild
Verschillende voetbalclubs zetten zich in voor de actie Lennard4life. Onder meer FC Twente en Heracles Almelo hebben voetbalitems geschonken voor een veiling.
Zo kan er worden geboden op gesigneerde shirts en gesigneerde ballen van Heracles Almelo en FC Twente. Maar ook de traditionele topclubs hebben een steentje bijgedragen: er is een door Frank de Boer gesigneerde Ajax-pet, een bal met de handtekeningen van de Feyenoord-selectie en een gesigneerd PSV-shirt. Verder schonk Bayern München-speler Arjen Robben het shirt dat hij droeg tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City.
De opbrengst van de veiling gaat naar Lennard, een vierjarige jongen uit Enschede, die is getroffen door neuroblastoom, een agressieve vorm van kinderkanker. Hij kan in Amerika immunotherapie krijgen, waardoor zijn kans op genezing veel groter wordt. Om deze reis naar Amerika te kunnen maken, daar als gezin te kunnen verblijven om Lennard te steunen en ondersteuning te kunnen bieden aan de genezing van Lennard is een bedrag van 80.000 euro nodig.
Naast de veiling zijn er in de regio al verschillende acties gestart om geld in te zamelen. Rond de volgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo tegen FC Dordrecht wordt er ook gecollecteerd.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.