nieuws

Sport bij RTV Oost 6 en 7 december

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal en squash.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor de topklassers HHC Hardenberg en Sportclub Genemuiden. Verder een reportage over de squashheren van Coulisse/Twente uit Hellendoorn. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur de voorbereidingen van de handbaldames op het Europees kampioenschap, een reportage over de Surinaamse voetbalvereniging en aandacht voor topklasser HSC'21 uit Haaksbergen. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag speelt Go Ahead Eagles een uitwedstrijd tegen AZ, de wedstrijd begint om 18.30 uur. PEC Zwolle ontvangt zondag de spelers van ADO Den Haag in het IJsseldelta Stadion. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Heracles Almelo speelt om 14.30 uur een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en FC Twente reist af naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Vitesse, die om 16.45 uur begint.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.