Sport

Excelsior'31 langer door met routiniers Davina, Ezafzafi en Gerritsen Mulkes

Niek Davina gaat voor veertiende jaar in Rijssen
Niek Davina gaat voor veertiende jaar in Rijssen © Orange Pictures
De selectie van Excelsior'31 voor het komende seizoen begint vorm te krijgen. De derdedivisionist uit Rijssen laat weten dat ook de routiniers Niek Davina, Hakim Ezafzafi en Michel Gerritsen Mulkes na de zomer op De Koerbelt te bewonderen zijn.
De 34-jarige Davina kwam in 2009 over van Jong FC Twente en is sindsdien niet meer weg te denken uit de hoofdmacht van Excelsior'31. Het wordt zijn veertiende seizoen. Ezafzafi is eveneens een vertrouwd gezicht in Rijssen, hij begint na de zomer aan zijn elfde jaar. Datzelfde geldt voor geboren Rijssenaar Michel Gerristen Mulkes, die ook nog twee seizoenen bij Go Ahead Eagles speelde.

Kwaliteit en ervaring

"We zijn blij dat we naast de al vastgelegde spelers ook de nodige kwaliteit en ervaring weten te behouden met het verlengen van dit drietal", laat de technische commissie van Excelsior'31 weten bij monde van Harry Beltman.
Daarnaast zijn er zeven spelers waar vorig seizoen al een tweejarige overeenkomst mee is bereikt: Anthony van Zaltbommel, Niels Leemhuis, Derian Reinders, Vincent Schmidt, Jasper Veltkamp, Simon Seppenwoolde en Givan Werkhoven. Hiermee staat het aantal vastgelegde spelers voor seizoen 2022-2023 op tien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.