RTV Oost start met inzameling voor voedselbanken in Overijssel

RTV Oost start vandaag in Overijssel met de inzameling voor de actie 'Samen voor de Voedselbank'. De komende dagen worden artikelen ingezameld van het Overijssels Boodschappenbriefje voor de vijftien voedselbanken in de provincie.

In de actieperiode van 8 tot en met 19 december wordt er live radio gemaakt vanuit de foyer van RTV Oost in Hengelo. De radio-uitzending is overdag ook via tv te volgen.

Iedereen die spullen in wil leveren, kan dat doen op verschillende inzamellocaties in de provincie. De centrale opslag van spullen is in Holten. Een speciale vrachtwagen brengt de spullen van de inzamelplekken naar de centrale opslag toe. Er rijdt de hele dag een radioverslaggever mee met de vrachtwagen. Ook rijden er regelmatig bekende Overijsselaars met de truck mee.

Vanochtend was de start van de actie in 'Goedemorgen Overijssel' de radioshow van Bert van Losser. Zanger Henk Wijngaard en de directeur van RTV Oost Marcel Oude Wesselink zorgden voor de officiële opening van de actie.

Maak plannen en breng ons op de hoogte via het mailadres voedselbank@rtvoost.nl want wij begeleiden jouw actie graag op radio, tv, social media, internet, etc.

De Instagram post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.
Lees ook: Lokale acties
Lees ook: Doe mee!

Reageren