Sport

Mike Reuvers van Staphorst naar HHC Hardenberg

Mike Reuvers
Mike Reuvers © Orange Pictures
HHC Hardenberg heeft zich voor komend seizoen opnieuw versterkt met een speler van Staphorst. Mike Reuvers maakt in de zomer de overstap naar de tweededivisionist.
De 26-jarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn zesde seizoen bij Staphorst en maakte ruim dertig goals. Vorig seizoen werd Reuvers gedeeld topscorer van het toernooi om de KNVB Beker. Met de overstap naar HHC volgt Reuvers het spoor van Staphorst-aanvoerder Pascal Mulder, die eerder al bekendmaakte naar Hardenberg te verkassen.

Doelman Bos verlaat Staphorst

Ook Danny Bos gaat Staphorst na dit seizoen verlaten. De doelman is bezig aan zijn tweede seizoen op Het Noorderslag. Matthijs Verheul heeft wel voor één jaar bijgetekend bij Staphorst.

Tieners verlengen bij Excelsior'31

Excelsior'31 kan ook volgend seizoen beschikken over Alister van Merlevoort en Emilio Solino Overmars. De twee tieners hebben hun contract met één seizoen verlengd. Overmars keerde in 2019 terug naar de Rijssenaren, nadat hij enkele jaren in de jeugdopleiding van FC Twente heeft gezeten. De middenvelder is nu dus bezig aan zijn derde seizoen. Doelman Alister van Merlevoort komt uit de eigen jeugd van Excelsior'31 en zit dit seizoen voor het eerst bij de hoofdmacht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.