Acties

RTV Oost een eigen politieke partij?

Raadgevers
Raadgevers © RTV Oost
Hoe moeilijk is het om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen? Kost dat geld en moet je er iets voor kunnen? In het programma Raadgevers richten verslaggevers Pepijn van den Brink, Leroy Vugteveen en Frank Janssen hun eigen politieke partij op om deze vragen te beantwoorden. Raadgevers zie je vanaf 8 februari elke dinsdag om 17.50 uur bij TV Oost en op ons YouTube kanaal.
In de 6-delige serie van de Raadgevers vragen de heren om imago-advies, zoeken ze uit hoe je het beste social media kan inzetten en zoeken ze de randen op van wat wel en niet mag. Zo worden de heren in de eerste aflevering al op de vingers getikt, omdat idealen ver te zoeken zijn en ze eerst een partij op willen richten voordat er überhaupt een inhoudelijk programma bekend is.
Verderop in de serie proberen ze nog de burgemeester van Almelo te verleiden om lijstduwer te worden, wordt er een partijlied gezongen op de markt en maken de Raadgevers een glitter & glamour quiz.
Raadgevers zie je vanaf 8 februari zes weken lang elke dinsdag om 17.50 uur op TV Oost en op het RTV Oost YouTube kanaal. De uitzending wordt elk uur herhaald. Kijk voor meer informatie op rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.