nieuws

Eerste dag verkoop T-shirts doodgestoken muzikant Zwolle succesvol

Speciale T-shirts
Speciale T-shirts
De eerste dag van de verkoop van T-shirts voor de overleden straatmuzikant Zdravko Vazov heeft 1665 euro opgeleverd. De shirts werden vandaag bij de Jumbo-supermarkten in de Zwolse wijken Aa-landen en Assendorp verkocht. De initiatiefnemers zijn tevreden over het bedrag tot nu toe.
Vazov werd anderhalve week geleden neergestoken net buiten supermarkt Jumbo in het Zwolse winkelcentrum de Dobbe. Hij overleed later aan zijn verwondingen. De stichting Empower en Vrienden van de Herberg willen de familie helpen omdat die door het misdrijf op kosten zijn gejaagd die ze niet kan betalen.
De stichting heeft 1000 T-shirts laten drukken met de afbeelding van de overleden straatmuzikant Zdravko Vazov en verkoopt ze voor 10 euro per stuk. Dat moet 10.000 euro opleveren, net zoveel als de Vrienden van de Herberg bij elkaar hebben gebracht voor de familie. Na vandaag zijn nog 834 T-shirts over, die gaan naar de Vrienden van de Herberg.
Mensen die vandaag geen T-shirt hebben kunnen kopen maar alsnog willen kunnen zich melden bij de Vrienden van de Herberg.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.