nieuws

Drukwerkdeal.nl blijft hoofdsponsor Go Ahead Eagles

Drukwerkdeal.nl
Drukwerkdeal.nl
Go Ahead Eagles heeft het contract met hoofdsponsor Drukwerkdeal.nl verlengd. De online drukkerij uit Deventer staat daardoor ook komend seizoen op het shirt bij de club uit de eredivisie.
Na de wedstrijd van vanavond tegen SC Cambuur wordt in het bijzijn van hoofdtrainer Foeke Booy de nieuwe verbintenis ondertekend. "Hiermee laten we zien dat we het volste vertrouwen hebben in Foeke en zijn team", vertelt Marco Aarnink, de directeur van Drukwerdeal.nl. "We zijn erg trots dat wij als Deventer bedrijf een nieuw hoofdstuk openslaan in onze samenwerking met deze mooie club."

Actieve hulp voor een vol stadion

Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt benadrukt dat het Deventer bedrijf ook de club veel te bieden heeft. "Drukwerkdeal.nl beschikt over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van (online) marketing en sales en gaat ons actief helpen bij het vol krijgen van het stadion", legt Lugt uit. "Begin januari 2015 hebben we al een sessie met elkaar. Ik vind het fantastisch dat het nu al zeker is dat we samen doorgaan, met zo'n geweldige sponsor ook het volgend seizoen ingaan."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.