nieuws

Het Eindejaarsvuur van RTV Oost

Eindejaarsvuur
Eindejaarsvuur
Het jaar 2014 loopt op zijn einde. Voor de één was het een prima jaar, de ander wil het liefst alles zo snel mogelijk achter zich laten en 2015 met een schone lei beginnen. Juist die laatste categorie mensen wil RTV Oost een podium bieden.
Voor het vierde achtereenvolgende jaar reizen de verslaggevers door de provincie met een vuurkorf. Op drie fraaie locaties kunnen van maandag 29 t/m woensdag 31 december de minder leuke herinneringen uit 2014 ‘ritueel’ worden verbrand in het 'Eindejaarsvuur'. Dat kan een gebeurtenis zijn in familie-, of vriendenkring maar ook een mislukte poging om af te vallen, een rijbewijs te halen of te stoppen met roken.
Wilt u afscheid nemen van zo’n herinnering? Schrijf dan uw verhaal op een briefje, verbrand het in de vuurkorf van RTV Oost en begin het nieuwe jaar met een schone lei. Het Eindejaarsvuur staat maandag 29 december op de Markt in Hardenberg, dinsdag 30 december op de Brink in Deventer en woensdag 31 december op het Rheineplein in Borne. Mensen die niet in de gelegenheid zijn naar de vuurkorf te komen, kunnen dit jaar ook online hun verhaal kwijt. Op de speciale actiepagina op www.rtvoost.nl/eindejaarsvuur kan iedereen de nare herinneringen van 2014 van zich afschrijven. RTV Oost zorgt er dan voor dat dit verhaal in de vuurkorf terecht komt.
De bijdragen van de verslaggevers zijn overdag vanaf 09.00 uur te horen bij Radio Oost. 's Avonds komen de beste verhalen en herinneringen van het Eindejaarsvuur terug in het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl/eindejaarsvuur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.