nieuws

Stegeman na blamerende nederlaag Heracles: "Afschuwelijke wanvertoning"

Trainer John Stegeman van Heracles Almelo was na afloop van de blamerende nederlaag tegen SC Cambuur in de KNVB-beker kwaad over wat zijn ploeg had laten zien. Cambuur speelde het grootste gedeelte van het duel met een man minder, maar won met 3-0.
Op de persconferentie zei hij: "Ik bied mijn excuses aan namens mezelf en de spelersgroep dat de mensen die een kaartje hebben gekocht naar deze afschuwelijke wanvertoning hebben gekeken. Wij zijn terug bij af geen instelling getoond. Spelers zijn alleen maar met zichzelf bezig. Daar ben ik zeer pissig over. Ik ben verantwoordelijk en zal dit moeten wijzigen en dat ga ik doen. En ik zal minder populaire maatregelen moeten gaan nemen. Dit kan niet zo langer."
Eerder zei hij voor de microfoon van RTV Oost al het volgende: "Ik denk dat het heel erg belangrijk is dat wij weer teruggaan naar de basis, dat we weten waar we vandaan komen, hoe we daar zijn gekomen met elkaar. Een aantal keren gaat dat goed en ja, dan denken we blijkbaar dat we op halve kracht of niet maximaal hoeven inspannen. We zijn meer met onszelf bezig dan met het team bezig en dat is heel vervelend."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.