nieuws

Vertragingen op A50, A28 en A1 door ongelukken, rijstrook A1 afgesloten

Vertraging op snelwegen door ongelukken
Vertraging op snelwegen door ongelukken
Overijssel uitrijden zonder vertraging is vanmorgen vrijwel onmogelijk. Op alle snelwegen richting Gelderland staan lange files. Op de A1 is in de richting van Apeldoorn een ongeluk gebeurd. De linkerrijstrook van de weg is afgesloten door dat ongeluk.
Dat levert vertraging op voor het verkeer. Tussen Deventer en knooppunt Beekbergen stond vanmorgen een file. Die had rond kwart over acht vanmorgen een lengte van 8 kilometer.  Ook tussen Markelo en Bathmen was het druk op de weg vanmorgen. Vanuit Hengelo richting Apeldoorn stond er rond acht uur vanmorgen tussen afrit Markelo en Bathmen een file van 3 kilometer.
Op de A50 van Zwolle in de richting van Apeldoorn veroorzaakte een ongeluk ook problemen. Tussen Epe en Apeldoorn staat een file van 7 kilometer. Ook tussen Heerde-Zuid en Vaassen op de A50 staat een file, net als tussen Heerde en Epe.
Wie vanuit Zwolle de provincie uitrijdt richting Utrecht, moet op de A28 rekening houden met forse vertraging. Die was op het hoogtepunt een uur. Tussen Strand Horst en Leusden-Zuid staat een file die op zijn hoogtepunt 22 kilometer was. Oorzaak zijn daar kapotte vrachtwagens. De rechterrijstrook is dicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.