Nieuws

Politie houdt 51-jarige man aan voor steekpartij in Enschede

Politie en ambulance ter plekke op de Burgemeester van Veenlaan in Enschede waar een steekpartij had plaatsgevonden.
Politie en ambulance ter plekke op de Burgemeester van Veenlaan in Enschede waar een steekpartij had plaatsgevonden. © NewsUnited/Dennis Bakker
Een 51-jarige man uit Enschede is aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij, gisteravond in Enschede. Dat meldt de politie.
De steekpartij vond plaats op de kruising van de Wethouder Beverstraat en de Burgemeester van Veenlaan. Aan de steekpartij zou een gevecht vooraf zijn gegaan. Volgens de politie is de toedracht van het incident nog niet duidelijk.
Agenten die op de melding van de steekpartij waren afgekomen troffen ter plekke een man aan met verwondingen in zijn gezicht. Het slachtoffer zou zijn gestoken door een andere man.

Betrokkenheid

De politie hield ter plaatse de 51-jarige verdachte aan. Op basis waarvan de man is aangehouden, is niet bekendgemaakt door de politie. De politie meldt enkel dat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij het steekincident.
De steekpartij gisteren was het tweede incident in korte tijd in Enschede. Zaterdag stak een man in woning in de Varviksingel zijn moeder dood.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.