nieuws

Badmeester Hengelo kijkt uit naar finale programma Beste Idee van Nederland

Frank Verwer
Frank Verwer
Badmeester Frank Verwer van het Twentebad in Hengelo kijkt uit naar de finale van het programma Het Beste Idee van Nederland van SBS6. De finale wordt vanavond live uitgezonden en Verwer doet mee met een hulpmiddel dat gebruikt kan worden bij zwemlessen. Over zijn kansen durft hij niets te zeggen: volgens hem 'kan het alle kanten op'.
Met het hulpmiddel kan volgens hem tijdens zwemlessen veel makkelijker de schoolslag geleerd worden. Het is een soort zwemkurk, maar dan in de vorm van een buis, die kinderen om kunnen doen door er doorheen te stappen. Verwer kwam in de finale van het programma terecht, omdat de jury in de buis een mooie vervanging van zwembandjes zag. Volgens Verwer is het hulpmiddel doorontwikkeld in Delft en is er sprake van 'een multifunctioneel eindproduct'.
De finale van het Het Beste Idee van Nederland wordt vanaf 20.00 uur uitgezonden op SBS6. Verwer hoopt op veel stemmen uit het oosten van het land, omdat de uitslag voor de helft bepaald wordt door de jury en de andere helft door stemmen van publiek en kijkers.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.