nieuws

Winnaars Sportverkiezingen Overijssel 2014 vanmiddag bekendgemaakt

Vanmiddag worden de winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2014 bekendgemaakt
Vanmiddag worden de winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2014 bekendgemaakt
De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2014 worden vanmiddag bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens een besloten bijeenkomst.
In de studio van RTV Oost in Hengelo vindt dan de uitreiking plaats waar veel coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de ‘Jaap Stam Award 2014’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt.
De verkiezing van de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar is georganiseerd door de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia, Boom regionale uitgevers en RTV Oost.
Bij de mannen zijn springruiter Jeroen Dubbeldam uit Weerselo, schaatser Michel Mulder uit Zwolle en voetbalscheidsrechter Björn Kuipers uit Oldenzaal genomineerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen schaatsster Lotte van Beek uit Zwolle, FC Twente-speelster Anouke Dekker uit Wierden en schaatsster Jorien ter Mors uit Enschede.
Bij de sportploegen zijn de voetballers van PEC Zwolle, de handbalsters van Sercodak Dalfsen en Landstede Volleybal uit Zwolle genomineerd.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.