nieuws

Gewapende overval op tankstation in Zwolle in Opsporing Verzocht

Overval op tankstation aan Dijkstraat Zwolle
Overval op tankstation aan Dijkstraat Zwolle
De gewapende overval op een tankstation aan de Dijkstraat in Zwolle is morgenavond te zien in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
Een man pleegde de overval op vrijdagavond 12 december rond 20.00 uur. Hij bedreigde het personeel met een wapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie schakelde Burgernet in om de man te pakken, maar dat was zonder resultaat. Volgens de politie is de man drie kwartier voor de overval al in het tankstation geweest.
De overvaller is nog niet gevonden en daarom schakelt de politie de hulp in van het televisieprogramma. Uit onderzoek blijkt dat de man na de overval naar een coffeeshop aan de Kanonsteeg is gelopen. Van daaruit belde hij, met een geleende telefoon, een taxi. Deze bracht hem naar Deventer. De bewakingsbeelden van de overval en beelden van de coffeeshop komen in de uitzending aan bod.

Inbraak verzorgingshuis in Ommen ook in uitzending

In de uitzending van Opsporing Verzocht is er ook aandacht voor een inbraak in een verzorgingshuis aan de Dikkerstraat in Ommen. Daar breken op donderdagavond 25 september rond 18.45 uur drie vrouwen en één man in. Op bewakingsbeelden is duidelijk te zien dat ze vooraf al een tijdje om het gebouw heen lopen om een geschikte plek te zoeken om in te breken. Uiteindelijk forceren ze de nooduitgang aan de achterzijde van het pand.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint morgenavond om 20.25 uur op NPO1 en zal woensdag om 11.35 uur worden herhaald op NPO2.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.