nieuws

Vrachtwagenchauffeur in ziekenhuis na mishandeling op parkeerplaats A1 bij Deurningen

Parkeerplaats bij tankstation Lonnekermeer
Parkeerplaats bij tankstation Lonnekermeer
Een 52-jarige vrachtwagenchauffeur uit Almelo is afgelopen weekend op een parkeerplaats langs de A1 ernstig mishandeld en later in Duitsland in het ziekenhuis opgenomen.
De chauffeur vroeg op de parkeerplaats Lonnekermeer bij Deurningen of een auto verplaatst kon worden, zodat hij er met zijn vrachtwagen bij kon. In plaats van mee te werken, hebben de inzittenden van de auto de chauffeur geschopt en geslagen. Volgens de zoon die bij de vrachtwagenchauffeur was, werd zijn vader meerder malen tegen zijn hoofd getrapt en raakte hij even bewusteloos. De trucker liep verschillende kneuzingen op, maar besloot door te rijden. Na ongeveer een half uur heeft hij - inmiddels in Duitsland - zijn combinatie stilgezet, omdat hij onwel werd. De man is in het ziekenhuis opgenomen. Hij moet daar zeker tot woensdag blijven.

Oproep aan daders op Facebook

Zijn werkgever, een transportbedrijf in Waddinxveen, spreekt van een 'triest verhaal waar geen woorden voor zijn'. Volgens het bedrijf is het niet eerder voorgekomen dat een personeelslid tijdens zijn werk klappen kreeg, omdat hij gewoon vroeg wat ruimte te maken. De directie van het bedrijf hoopt dat de daders snel worden opgepakt. Op Facebook doet een betrokkene een oproep aan de daders om zich te melden.
  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.