nieuws

Automobilisten met alcohol op betrapt in Zwolle en Oldenzaal

Politie betrapt mannen met alcohol op
Politie betrapt mannen met alcohol op
De politie heeft woensdagavond en woensdagnacht twee automobilisten betrapt op rijden met alcohol op. Een 27-jarige man uit Ommen kreeg hiervoor een rijverbod. Een 22-jarige man uit Oldenzaal moest zijn rijbewijs inleveren.
De politie in Zwolle betrapte tijdens een surveillance de 27-jarige man uit Ommen. Hij reed vanuit Dalfsen richting Wythmen, waar hij besloot om plotseling te keren. De man ging er met hoge snelheid vandoor. De politie zette een achtervolging in.

Geen rijbewijs

De man uit Ommen negeerde een stopteken, waarna hij op de Kroesenallee in Zwolle werd tegengehouden. Hij weigerde een blaastest en werd daarom overgebracht naar het politiebureau in Zwolle. Uit ademanalyse bleek dat de man teveel gedronken had. De man kreeg een rijverbod opgelegd. Ook werd er proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken.
De politie in Oldenzaal betrapte woensdagavond een 22-jarige man op het rijden onder invloed. Hij liep tegen de lamp toen hij op de Tulpstraat in Oldenzaal geen voorrang gaf aan een politieauto. Agenten lieten de man stoppen en hij moest een alcoholtest doen. Daaruit bleek dat hij teveel alcohol ophad. Omdat de man beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs afgepakt.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.