nieuws

Kerstcadeau van 2-jarige jongen uit Enschede gestolen, quad na twee dagen weg

Kinderquad gestolen
Kinderquad gestolen
Omdat hij zo van auto's en motors houdt kreeg een 2-jarige jongen uit Enschede met kerst van zijn ouders een echte quad. Hij heeft er maar kort van kunnen genieten. De quad werd twee dagen later gestolen.
De quad, een soort motor op vier wielen, was te groot voor de schuur en stond met een slot vast aan een fiets in de voortuin van hun huis. Ook de fiets is verdwenen. De dieven hebben de zware quad samen met de fiets op de zijkant mee moeten nemen omdat hij anders niet langs het tuinmuurtje kon. Buren hebben wel iets gehoord, maar er geen acht op geslagen.

'Niet eens mee kunnen rijden'

Het jongetje heeft er maar één keer op kunnen zitten. "Hij heeft er niet eens mee kunnen rijden. Hij is twee jaar maar zegt steeds broem broem omdat hij op zijn quad wil. Helaas kan dat niet meer", zegt zijn vader. Hij doet verwoede pogingen om de quad terug te vinden, maar tot nog toe vergeefs.  
De quad is van het merk Nitro en heeft oranje met witte spatborden. Het gaat om een groot model met een motorinhoud van 125 cc. De quad kost ongeveer negenhonderd euro.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.