nieuws

Tim Hölscher alweer terug bij FC Twente na verhuurperiode

Tim Hölscher
Tim Hölscher
Aanvaller Tim Hölscher keert, eerder dan verwacht, terug bij FC Twente na zijn verhuurperiode bij het Duitse Chemnitzer FC.
De Duitser werd in eerste instantie voor het hele seizoen uitgeleend aan de club die uitkomt in de derde Bundesliga, maar in onderling overleg is besloten dat Hölscher per 3 januari weer aansluit bij de Tukkers. "Het is teleurstellend zoals het allemaal gelopen is", meldt hij tegenover Sport-Promotion. "Ik heb de afgelopen zomer goede gesprekken gehad met de trainer en alles zag er ook goed uit. De club was ambitieus en ik was helemaal overtuigd van de plannen die zij hadden. Een paar andere opties, die er ook goed uitzagen, heb ik daarom toen afgezegd voor Chemnitz'', aldus de aanvaller.
Toch liep het anders voor het jeugdexponent van Twente. "Dat zat hem vooral in de manier van spelen en de plannen van de trainer'', gaat de aanvaller verder. "Maar goed, het heeft geen zin om er lang bij stil te blijven staan. Ik moet in de spiegel kijken, verder gaan en een punt zetten achter mijn periode bij Chemnitz. Ik ben blij met het vertrouwen van Twente en ik hoop mezelf de komende maanden te kunnen bewijzen en me terug te knokken."
Hölscher speelde tot dusver achttien competitiewedstrijden en drie Europese wedstrijden voor FC Twente. Voor Jong FC Twente maakte hij vorig seizoen tien doelpunten in 33 wedstrijden. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2017.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.