Nieuws

Kunstenaar Neimeijer veilt exclusief werk en kaartjes voor Oekraïne

Kunstenaar Erik Neimeijer uit Hellendoorn veilt voor Oekraïne twee limited edition artprints en 2x2 kaartjes voor zijn optreden volgende week zaterdag in Doesburg. Al zijn schilderijen zijn verspreid over exposities, maar deze artprints had hij nog over.
“Het schilderij zelf is niet te koop, maar ik heb het op heel mooi papier laten afdrukken. Het papier is ook niet meer te verkrijgen, dus zoals deze komen ze er niet meer”, vertelt de schilder en zanger.

Klassieke Erik Neimeijer

"Ik heb geprobeerd om er zo'n klassiek mogelijke Erik Neimeijer van te maken. De afbeelding is een vrouw met een contrabas en totaal in mijn eigen stijl.” De twee artprints zijn ingelijst en gesigneerd.
Normaal gesproken kost zo'n werk van Erik Neimeijer 150 euro. “Maar ik hoop op meer omdat het voor het goede doel is." Neimeijer stelt twee werken beschikbaar. Onze eigen presentator Bert van Losser deed het openingsbod van 175 euro, maar dat is inmiddels al overboden. De twee hoogste biedingen gaan er dus met het werk vandoor.
Bieden kan door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 45 67 13 31.

UPDATE: Hoogste biedingen artprints: 250 euro en 200 euro

Veiling

RTV Oost staat de hele dag in het teken van de landelijke actiedag voor Oekraïne. Naast het werk van Neimeijer, worden er ook vijf shirts van de Overijsselse eredivisieclubs geveild.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.