nieuws

Manege Snorrewind uit Markelo zamelt bijna tienduizend euro in voor Villa Joep

Manege Snorrewind haalt bijna tienduizend euro op voor Villa Joep
Manege Snorrewind haalt bijna tienduizend euro op voor Villa Joep © Snorrewind
Manege Snorrewind heeft met een sponsoractie bijna tienduizend euro opgehaald voor Villa Joep, het fonds voor Neuroblastoom Kinderkanker.
Tijdens de oudejaarsborrel werd een cheque van 9.985,80 euro overhandigd aan Jelle Renes, ambassadeur van Villa Joep. Het te schenken bedrag wordt afgerond op tienduizend euro. Bij Villa Joep gaat 100% van alle sponsorgelden naar onderzoek.
Manege Snorrewind in Markelo houdt al een aantal jaren sponsoracties voor Villa Joep. Hoewel het hele jaar door een aantal acties op touw wordt gezet, is december de Villa Joep-maand. Eerder dit jaar liep een grote groep ruiters gesponsord de Enschedese Marathon en werd er tijdens de najaarscross een grote verloting gehouden. Ook kwamen er vrije giften binnen na gebruik van witte paarden voor het doen van een huwelijksaanzoek en werd een salaris afgestaan van een projectopdracht in de paardensport.
In december werden er traditiegetrouw door de zondagmorgenruiters oliebollen en appelbeignets gebakken, waar maar liefst 90 kilo bakmix en zo’n 300 appelbeignets werden verwerkt. Een aantal stoere Snorrewindmannen liet zich fotograferen voor de Man en Paard kalender, er werden door jong en oud kerstbakjes gemaakt en verkocht en auto’s gewassen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.