nieuws

Eerste Overijsselse baby's van 2015 geboren in Almelo, Zwolle, Enschede en Deventer

De eerste baby van 2015 die in Overijssel werd geboren kwam voor zover bekend ter wereld in het ZGT ziekenhuis in Almelo. Het is een meisje en heet Sare Weijers.
Het meisje kwam via een poliklinische bevalling om 0.30 uur ter wereld op de nieuwe bevallingsafdeling van het Almelose ziekenhuis. Moeder en kind maken het goed, zo laat een woordvoerster van het ZGT weten. Sare is de dochter van Gert en Hester Weijers uit Wierden en het zusje van Jesse. Ze hebben het ziekenhuis alweer verlaten.
In het Zwolse ziekenhuis Isala werd een kwartiertje later, om 0.45 uur, Tim Schot geboren. De zoon van Peter Schot en Marlon van der Weerd uit Zwolle maakt het goed.
Nog steeds in het ziekenhuis is Lenn Poort, het eerste Twentse jongetje van 2015 dat in het Enschedese ziekenhuis MST werd geboren. Hij kwam via een ongeplande keizersnee om 4.53 uur ter wereld. Moeder en kind maken het goed.
In het Deventer ziekenhuis tenslotte kwam om 9.40 uur een meisje ter wereld. De baby heet Louise-Jade Hommersom. De moeder is poliklinisch bevallen met hulp van verloskundige Francois Hesseling.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.