nieuws

Sport bij RTV Oost 4 en 5 januari

RTV Oost sport
RTV Oost sport © RTV Oost
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor volleybal, schaatsen, handbal en veldrijden.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor volleybal, schaatsen en het komende sportjaar 2015. SL Benfica en Landstede Volleybal speelden 30 december de finale van de Eurosped Volleybal Classic. Beide ploegen bereikten de finale na zeges op Rivo Rijssen respectievelijk Guibertin. Een verslag van de wedstrijd in dit programma. Verder is er aandacht voor het schaatsen en specifiek voor de Boekelose Pien Keulstra die onlangs nog in Enschede een 5e plaats bemachtigde op het marathonschaatsen. En met Paul Schabbink wordt alvast een voorbeschouwing genomen op het komende sportjaar 2015.Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur aandacht voor de handbalwedstrijd tussen de dames van Sercodak Dalfsen en D.O.S en Hester van den Top spreekt met Sophie de Boer. Sophie is veldrijdster en doet mee aan de GP in St. Michielsgestel op 3 januari. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.