nieuws

Slachtoffer (55) ongeluk N36 Vriezenveen zat in rolstoel achterin de auto

Ernstig ongeluk N36
Ernstig ongeluk N36 © Kevin Sand - Sandfotografie
De man die gisteren om het leven is gekomen bij een ongeluk op de N36 bij Vriezenveen zat op het moment van het ongeluk in een rolstoel achterin de auto. Het gaat om een 55-jarige inwoner van Vriezenveen. De 58-jarige vrouw die de auto bestuurde raakte ernstig gewond. Ze ligt in het ziekenhuis.
Een 23-jarige man uit Almelo die in de auto zat waarmee de auto van de slachtoffers botste bleef ongedeerd, net als een vrouw die in die auto zat. De auto's botsten frontaal op elkaar, toen de auto van de man uit Almelo door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terechtkwam.

Meer slachtoffers

Door de botsing raakte de vrouw uit Vriezenveen de macht over het stuur kwijt en botste frontaal op een andere auto. De bestuurder van die auto, een man uit Eibergen, kwam daardoor met zijn auto in de sloot terecht en brak zijn been. Een zwangere vrouw uit Vriezenveen zag het ongeluk gebeuren en raakte daardoor zo overstuur dat ze voor controle naar het ziekenhuis is gebracht.
De N36 is ter hoogte van het ongeluk een aantal uren afgesloten geweest voor onderzoek. De politie doet nog steeds onderzoek naar de oorzaak.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.