nieuws

Politie zoekt getuigen van geweldadige overval op man uit Apeldoorn in Deventer

Politie zoekt getuigen
Politie zoekt getuigen © RTV Oost
De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die donderdagavond plaatsvond in Deventer. Een 56-jarige man uit Apeldoorn moest onder bedreiging van een vuurwapen zijn geld afstaan aan twee mannen.
De man uit Apeldoorn zat tijdens de beroving in een witte auto. De beroving gebeurde in de buurt van treinstation Deventer Colmschate in de straat Gildenburg. Nadat de twee onder bedreiging van het vuurwapen het geld hadden gekregen, vertrokken ze in de richting van de Toutenburg. 

Burgernet

De politie schakelde direct na de beroving Burgernet in om de daders te vinden. Nu zijn ze op zoek naar getuigen. Het gaat om twee blanke tot licht getinte mannen van ongeveer 1.50 en 1.85 meter lang. De kleinste man is 30 tot  35 jaar oud, heeft een normaal postuur en droeg een lichtkleurige jas en een blauwe spijkerbroek. De langste man is tussen de 35 en 40 jaar oud, heeft een normaal postuur. Hij is kaal en droeg een lichtgrijze jas met een capuchon die hij gedeeltelijk over zijn hoofd droeg.
De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.