nieuws

Deelnemers toertocht Scandinavië doen met auto's indoorproeven in Enschede

De ScanCoveryTrial is vanmorgen van start gegaan. De 190 deelnemers zijn in het Gelderse Beekbergen vertrokken naar Enschede om daar in de Go Planet Expo Hall behendigheidsproeven te doen voor ze richting Scandinavië vertrekken.
De ScanCoveryTrial is een toertocht met luxe auto's van acht dagen kriskras door Scandinavië richting de poolcirkel over ruim 7.000 kilometer. De deelnemers rijden geen race of rallywedstrijd en moeten zich gewoon aan alle verkeersregels houden. Ze moeten aan de hand van coördinaten de route vinden. Van de 92 deelnemende teams komen er twaalf uit Overijssel. Er worden met de toertocht in totaal 35 goede doelen ondersteund.

Twaalf teams uit Overijssel

De twaalf teams uit Overijssel zijn De Nije Kerels uit Hengelo, het Nije Team uit Hengelo, Lennard4Life uit Oldenzaal, ML Rijders uit Borne, Ferlin Stichting Semmy uit Dedemsvaart, Hans & Hans uit Goor, Team Visma uit Deventer, MS Research uit Enschede, Drive 4 Hope uit Kampen, De Sterren van Twente uit Haaksbergen, Drive and Dream uit Hengelo en Team Vlinderkind uit Schalkhaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.