nieuws

Frans Munsterhuis leidt carnaval in Oldenzaal als 61e stadsprins van Boeskoolstad

Frans Munsterhuis is de nieuwe stadsprins van Oldenzaal. Hij koos zaterdagavond in een volle zaal Rouwhorst Herman Bodewes als zijn sik.
Samen vormen ze het 61e hooghedenspan van carnavalsvereniging De Kadolstermennekes. Deze vereniging is jaarlijks verantwoordelijk voor de levering van de stadsprins van Oldenzaal. Stadsprins Frans en sik Herman werden zaterdagavond tijdens het prinsenbal, om precies 11 minuten over 11, gepresenteerd aan het Oldenzaalse publiek.

Ferrari als hofauto?

Frans Munsterhuis is bekend van het gelijknamige autobedrijf dat ook nogal exclusieve auto's verkoopt. En natuurlijk werd daar al snel een opmerking over gemaakt. Een Ferrari als hofauto?
Het prinsenbal en de opkomst van de nieuwe stadsprins is de officiële start van het carnavalsseizoen in Oldenzaal oftewel Boeskoolstad.

Grote Twentse Carnavalsoptocht

Het hoogtepunt van het carnaval in deze stad is de Grote Twentse Carnavalsoptocht die jaarlijks rond de 100.000 bezoekers naar Oldenzaal trekt. Dit jaar is deze optocht op zondag 15 februari en TV Oost zendt de optocht weer live uit.
Kijk voor al het carnavalsnieuws uit Overijssel op rtvoost.nl/carnaval
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.