nieuws

PEC Zwolle op weg naar Zuid-Afrika, FC Twente en Heracles weer op het veld

PEC Zwolle op Schiphol
PEC Zwolle op Schiphol © Twitter PEC Zwolle
Voor de Overijsselse clubs uit de eredivisie staat de tweede seizoenshelft voor de deur. De spelers hadden even vrij tijdens de feestdagen, maar de meeste zijn vandaag begonnen aan de tweede seizoenshelft.

PEC Zwolle naar Zuid-Afrika

PEC Zwolle vertrok vanochtend naar Schiphol om vanaf daar verder te reizen naar Zuid-Afrika. Daar gaat de ploeg van trainer Ron Jans op trainingskamp en speelt het oefenduels tegen het Zuid-Afrikaanse Santos en Ajax Cape Town.

FC Twente blijft thuis

Ook voor FC Twente stond vanochtend de eerste training van het nieuwe jaar op het programma. De ploeg van trainer Alfred Schreuder heeft er opnieuw voor gekozen dit jaar niet te vertrekken naar het buitenland, maar zich op de eigen trainingsvelden voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Wel gaat de ploeg als teamuitje naar Madrid. Het is nog niet bekend of er oefenduels gespeeld gaan worden.

Heracles weer op het veld

Heracles Almelo werkte vanochtend de eerste training van 2015 af in het eigen Polman Stadion. Morgen vertrekt de selectie naar het Spaanse Benahavis. Daar staat van 4 tot en met 10 januari een trainingskamp op het programma. Daar wordt vrijdagmiddag een oefenduel gespeeld tegen Club Brugge. Ook verslaggever Nico Wantia gaat naar Benahavis en zal verslag doen van de gebeurtenissen.

GA Eagles naar Portugese zon

Go Ahead Eagles gaat zondag op trainingskamp. De club uit Deventer slaat dit jaar de kampen op in Vale do Lobo. Op 10 januari speelt de ploeg van trainer Foeke Booy een oefenduel tegen Sparta Rotterdam. Woensdag is waarschijnlijk een Portugese ploeg de tegenstander. Verslaggever Tijmen van Wissing reist ook af naar Portugal en zal de komende dagen verslag doen van het trainingskamp.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.