nieuws

Sport bij RTV Oost 10 en 11 januari

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport © RTV Oost
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met deze keer veel aandacht voor de trainingskampen van de Overijsselse clubs in de Eredivisie.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur beelden van het trainingskamp van Go Ahead Eagles aan de Zuid Portugese kust. De club uit Deventer sloeg dit jaar de kampen op in Vale do Lobo. Zaterdag speelt de ploeg van trainer Foeke Booy een oefenduel tegen Sparta Rotterdam. Verslaggever Tijmen van Wissing reisde ook af naar Portugal en doet uitgebreid verslag. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur aandacht voor het trainingskamp van Heracles Almelo. De selectie streek neer in het Spaanse Benahavis, waar vrijdagmiddag een oefenduel gespeeld wordt tegen Club Brugge. Ook verslaggever Nico Wantia ging naar Benahavis en volgde de gebeurtenissen van de Almelose selectie. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

In bovenstaande uitzendingen ook aandacht voor de trainingskampen van FC Twente, dat dit jaar thuis bleef en PEC Zwolle, dat afreisde naar Zuid Afrika en daar oefenduels speelt tegen het Zuid-Afrikaanse Santos en Ajax Cape Town.

Radio Oost besteedt eveneens aandacht aan bovenstaande trainingskampen en wedstrijden. 
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.