Hype op Facebookpagina Huishoudbeurs is begonnen bij man uit Zwolle

Een Zwollenaar is de 'aanstichter' van alle berichten op de Facebookpagina van de Huishoudbeurs 2015. Gisteravond meldde de jongere dat hij naar de Huishoudbeurs ging. Honderden andere jonge festivalgangers melden sinds dat moment op de pagina van het evenement dat zij ook gaan naar de beurs, die van 24 februari tot 1 maart wordt gehouden in Amsterdam RAI.

De initiatiefnemer zegt op zijn eigen Facebookpagina dat hij het allemaal niet kwaad bedoelt. De meeste reacties op de pagina zijn drugsgerelateerd. Er wordt gesproken over 'sieraden maken van Crystal Meth' en stroopwafels eten waar heroïne in zou zitten. De huishoudbeurs is omgetoverd tot 'Huis House Beurs 2015'.

De organisatie van de huishoudbeurs kan om de reacties en oproepjes lachen. Zij zeggen twee VIP-kaarten weg te geven aan degene met de grappigste reactie.

Afterparty

Andere jongeren hebben bedacht dat het leuk is om een Huishoudbeurs Afterparty te organiseren. Op Facebook zeggen bijna drieduizend mensen dat ze komen. De locatie daarvan is tot nu toe nog niet openbaar.

Meer over dit onderwerp:
Zwollenaar Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren