nieuws

Deelnemers toertocht Scandinavië finishen in Enschede

Ze zijn weer terug. Na een grotendeels barre tocht van zevenduizend kilometer naar de poolcirkel en weer terug, kwamen de deelnemers aan de ScanCoveryTrial vandaag aan de finish in de Expo Hal in Enschede.
Meer dan honderd auto's, waarvan maar liefst twaalf uit Overijssel, deden mee aan deze vijfde editie van de ScanCoveryTrial. Tijdens deze trial ging het er niet om wie er het snelst aan de finish is. De winnaar is degene die zich door zich nauwgezet te houden aan de verkeersregels verzekert van de minste strafpunten.
De meeste deelnemers koppelden een goed doel aan hun deelname. De organisatie stimuleert dat door een aantal goede doelenacties te sponsoren met onder meer gratis brandstof. De Nije Stichting, voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, is één van die goede doelen.
Initiatiefneemster Debbie Nijenhuis van de Nije Stichting, die zelf ook meereed, kon dit jaar rekenen op de steun van vijf deelnemende auto's. De opbrengst van de achtdaagse ScanCoveryTrial 2015 is nog niet bekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.