Acties

Doe mee met 'Zoek het ei' op tweede paasdag

Zoek het ei
Zoek het ei © RTV Oost
Tweede paasdag staat bij RTV Oost traditioneel in het teken van de actie 'Zoek het ei'. Na twee corona-edities, gaan we dit jaar weer ouderwets met z'n allen naar buiten voor de 10e editie van Zoek het ei! Zoek je weer mee? De hoofdprijs is een gezinsvakantie naar Limburg! Maar ook de overige prijzen zijn de moeite van het zoeken waard. Dus zet je wekker, neem een stevig ontbijt en zorg dat je in de startblokken staat. We trappen om 10.00 uur af op Facebook, Twitter, Radio en TV Oost en online.
De RTV Oost-paashazen hebben twee jaar lang de tijd gehad om de beste verstopplekken te verzinnen en staan te popelen om op pad te gaan! In totaal worden er weer twintig eieren in de provincie Overijssel verstopt. Negentien zilveren en één gouden ei! Wie de eieren vindt, wint mooie prijzen. Kijk op onze prijzenpagina wat er allemaal te winnen is. In de eieren zit een code en een geheim telefoonnummer. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer en geef de code door.

Zo vind je een ei!

Wil je op tweede paasdag continu op de hoogte worden gehouden? Luister dan naar Radio Oost, dat kan ook via onze gratis RTV Oost-app. De tips die je nodig hebt om de eieren te vinden hoor je op Radio Oost, lees je op rtvoost.nl/zoekhetei en ze worden via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.

Niks missen? Download de app.

Luisteren naar de tips op Radio Oost, of alle tips snel even teruglezen? Dat kan met de RTV Oost-app. De app is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Playstore (Android). Download 'm nu alvast, zodat je er tweede paasdag helemaal klaar voor bent.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.