nieuws

Ook voorzitter Edwin Lugt van GA Eagles ergert zich aan KNVB

GA Eagles-voorzitter Edwin Lugt sluit zich, weliswaar in andere bewoordingen, aan bij de mening van Heracles-voorzitter Jan Smit.
Smit haalde deze week tijdens de nieuwjaarsreceptie van Heracles Almelo uit naar de KNVB. Hij noemde de voetbalbond een zachte heelmeester die stinkende wonden achterlaat. "Jan en ik zitten wel behoorlijk op één lijn. Ik druk me alleen iets anders uit", liet Lugt vanavond op de nieuwjaarsreceptie van Go Ahead Eagles weten. "Ik neem het de club NAC (de club uit Breda trekt spelers aan, maar staat wel onder curatele - red.) ook niet kwalijk, maar op deze manier kun je het systeem net zo goed afschaffen."

Verbouw en buitenspeler

Verder zei Lugt dat Go Ahead Eagles zelf wel de middelen heeft om spelers aan te trekken, maar hij liet ook weten dat trainer Foeke Booy veel vertrouwen heeft in de huidige selectie. Alleen is de Deventer club nog op zoek naar een buitenspeler. Lugt liet tevens weten dat de ontwikkelingen rondom de verbouwing van De Adelaarshorst voorspoedig verlopen. In het nieuwe voetbalseizoen verwacht de Deventer club onderdak te bieden aan meer supporters en sponsors. Voor het hele gesprek met Lugt gaat u naar het audiofragment.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.