nieuws

Camping De Koeksebelt in Ommen uitgeroepen tot Camping van het jaar 2015

Camping De Koeksebelt in Ommen is verkozen tot Camping van het jaar 2015 in de categorie 'camping met de mooiste huuraccommodaties'. Dat is gisteravond bekendgemaakt tijdens het ANWB Camping Gala in Utrecht.
Deze prijs heeft De Koeksebelt te danken aan de boomhutten aan de oever van de Vecht. Het echtpaar Van der Boon is dolblij met de uitverkiezing. "Dit is echt fantastisch, ik ben er stil van", aldus Jack van der Boon. "Natuurlijk zijn wij zelf heel enthousiast over onze boomhutten en weten we dat een logeeraccommodatie op vier meter boven de grond, aan de oever van een eeuwenoude rivier, iets bijzonders is. We zijn er dolblij mee."
Dit jaar is er voor eerst niet één camping van het jaar, maar kon er gewonnen worden in vijf categorieën. Drie van de vijf categorieën gingen naar buitenlandse campings. Camping Beerze Bulten bleef als enige Nederlandse camping over bij de laatste vier genomineerden en mag zich 'beste gezinscamping van Nederland' noemen. Ruim 15.000 kampeerliefhebbers brachten dit jaar hun stem uit op hun favoriete camping.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.