nieuws

Stelletje mishandeld in Zwolle, politie op zoek naar getuigen

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zwolle
Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zwolle © Hemera
De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 20-jarige man uit Enschede en zijn vriendin, 27 december vorig jaar op de Trompstraat in Zwolle. Bij de mishandeling werd het slachtoffer meerdere keren met de vuist in zijn gezicht geslagen. Zijn vriendin, die hem verdedigde, kreeg ook nog een tik mee.
De slachtoffers reden rond kwart voor zes op één fiets vanuit de De Ruyterstraat de Trompstraat op. Daar stond vermoedelijk een auto met draaiende motor. Nadat zij hier omheen gereden waren, werden zij door de auto de pas afgesneden en tot stilstand gedwongen. De bijrijder suggereerde dat het stel hun auto had geraakt en dat daarvoor een schadevergoeding betaald moest worden. Toen ze daar niet op ingingen, deelde de man meerdere klappen uit aan het slachtoffer.

Getuigenoproep

De bijrijder is een getinte man van tussen de 20 en 25 jaar oud en is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij had zwart kortgeknipt haar en droeg een zwarte heupjas met bontkraag. De bestuurder is van dezelfde leeftijd en heeft hetzelfde uiterlijk en postuur. Hij droeg een witte heupjas met bontkraag. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.